Ceramic Pro - uuden sukupolven autonhoitoa

Pysyvä nanokeraaminen pinnoite, joka suojaa autosi eikä lähde pesemällä pois

Ceramic Pro - on uuden sukupolven autonhoitoa, jolla suojaat uudenkarhean menopelisi kaikki pinnat eli maalipinnan ja muoviosat, ikkunalasit, tekstiilit, nahkaosat - niin ulkoa kuin sisältäkin.

Unohda vahaukset ja jatkuvat erikoispesut

Pinnoite tarjoaa monipuoliset laadukkat edut ja hyödyt kuten mm. pysyvän erittäin hyvin likaa ja epäpuhtauksia hylkivän pinnoitteen (3 vuoden takuu, myös vakuutusyhtiöt käsittelevät kolaritapauksissa lisävarusteena), 9H-kovuuden naarmuuntumissuojan sekä erittäin syvän ja korkean kiiltoasteen.

Useita edistyksellisiä ominaisuuksia • 3 vuoden takuulla

Käsittely suojaa autosi pintaa mm. hapettumiselta ja syöpymistä vastaan sekä UV-säteilyltä, vaihtuvilta sääolosuhteilta ja korkeiltakin lämpötiloilta sekä jopa graffiti-tahroilta.

Monipuolisesti erilaisille pinnoille ja materiaaleille

9H- käsittely & Top Coat -käsittely (maalipinnat)

Ceramic Pro 9H on pysyvä nanokeraaminen pinnoite, jonka ominaisuuksiin kuuluvat mm. korkeakiiltoinen hydrofobinen maalipinta, naarmuuntumisen suoja ja hyvä kemikaalikestävyys. Hydrofobinen ja anti-graffiti - efekti tarkoittavat sitä, että lika ei tartu maalipintaan helposti, ja se hylkii vettä pitäen pinnan pysyy kauemmin puhtaana.

Tekstiili- ja nahkakäsittely

Huipputekniikkaa oleva nahkapenkkien ja tekstiilien erittäin kestävä käsittelypinnoite, joka luo vettähylkivän pinnan, joten esim. kaikenlaisten nesteiden valumatta jääneet pisarat voidaan vain pyyhkäistä pinnalta pois. Lisäksi UV-suoja vähentää nahkapinnan vanhentumista, pitäen sen uudennäköisenä ja pehmeänä.

Muovi-ja kumiosien käsittely

Myös muovi- ja kumipinnat saavat käsittelyssä erittäin vettähylkivän pinnan, joka takaa samalla hyvän kulutuskestävyyden sekä kohtalaisen kiillon huokoisille muovi- ja kumipinnoille. Käsittely kestää hyvin ulko- ja sisäkäyttöä.

Tuuli- ja ikkunalasien käsittely

Ceramic Pro- on suunniteltu erityisesti myös lasipinnoille, ja sillä on korkea kulutuskestävyys pitäen lasin kirkkaana sekä puhtaana.


Ceramic Pro – on uuden sukupolven autonhoitoa, jolla suojaat uudenkarhean menopelisi eli maalipinnan ja muoviosat, ikkunalasit, tekstiilit, nahkaosat – niin ulkoa kuin sisältäkin.Tampereen Ajoneuvopesu


Ceramic Pro - kovavahaus Tampere

CERAMIC PRO- tuotteiden historiaa ja taustaa

Nano Shine LTD kehitti teollisuuden monimuotoisiin tarpeisiin suojapinnoitteen, joka sopii kaikenlaisille pinnoille. Vuonna 2010 Nano Shine LTD alkoi tehdä teollisten tuotteiden rinnalle kuluttajamarkkinoille suunnattua tuotetta, Ceramic PRO -sarjaa. Ceramic PRO perustuu keraamisiin molekyyliyhdistelmiin ja nanoteknologiaan.

Ceramic PRO -sarjan pinnoitteet ovat ainutlaatuisia. Pinnoitteita käytetään autoissa, meri- ja lentoliikenteessä sekä rakentamisen, teollisuuden ja kotitalouksien erilaisissa tarpeissa. Ceramic PRO -sarjan pinnoitteita on maali-, metalli-, muovi-, lasi-, nahka-, kumi- sekä tekstiilipinnoille.

Ceramic PRO -sarjan 9H-tuotteessa on pysyvä nanokeraaminen pinnoite. Sen ominaisuuksiin kuuluvat korkea kiilto, hydrofobinen pinta, naarmuuntumisen suoja, kemikaalikestävyys, UV-suoja ja korkea lämmönkestävyys jopa 750 asteseen. 9H-pinnoite voidaan poistaa vain hiomalla, esimerkiksi koneellisella kiillotuksella.

Ceramic PRO –sarjaa kehitetään ja testataan jatkuvasti. Se on saanut hyväksytyt testitulokset maailman arvostetuimmalta ja johtavalta tarkastus-, sertifikointi-, testaus- ja varmentamisyritykseltä SGS:ltä.